Behalve een beroemd merk in de wereld van de fotografie en een innovatieve voorloper op het gebied van precisie-optica, is Nikon leider in de optische industrie op het gebied van coatings, materialen en optische ontwerpen. Nikon biedt uitstekend visueel comfort en de hoogste optische kwaliteit (gedistribueerd door HOC B.V.).

Nikon

Inkoopbrochure
Inkoopprijslijst voor opticiens

In lijn met verkoopcatalogus.

<< Back
Salestool
B-T-B

Ter ondersteuning van het Sales-team is er een brochure met luxe uitstraling ontwikkeld die als doelt heeft (potentiële) klanten inzicht te geven in het uitgebreide assortiment van Nikon brillenglazen en coatings.

 

<< Back
Ontwerp van verkoopcatalogus
plus sleeve voor verpakking

HOC, één van de belangrijkste brillenglasleveranciers in Nederland, biedt in Nederland het complete Nikon brillenglasprogramma aan. Jaarlijks geeft HOC een Nikon verkoopcatalogus uit t.b.v. hun klanten en eventuele prospects. Het resultaat is een visueel mooi, verzorgd en overzichtelijk naslagwerk die qua vormgeving aansluit bij de Nikon beleving.

 

De verkoopcatalogus wordt verpakt in een doos met sleeve en verstuurd aan de klant via de speciale bezorgservice binnen de optiekbranche. De look and feel van de sleeve sluit aan op de catalogus.

<< Back