HEMA is een internationale retail organisatie met winkels in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Klantvriendelijk en met een unieke formule. HEMA onderscheidt zich door de verkoop van alleen het eigen merk. HEMA maakt het dagelijks leven graag leuker en makkelijker met producten die uitblinken in bijzondere eenvoud.

HEMA

Brochures & folders
Implementatie design

Het opzetten van nul-nummers: grids, layouts en typografie, plus implementatie.

 

AktiebrochureFormulebrochure Folders<< Back
HEMA online
Ontwikkeling, ontwerp & implementatie

Het uitgangspunt was dat de essentie van het HEMA merk in alle lagen van de website moest worden door vertaald. De website bestaat uit vijf kernelementen: HEMA-uitstraling, eenvoud en consistentie, associatieve content, online service en handige oplossingen. Naast het aanbieden van online diensten zoals de digitale fotoservice, is de website gericht op service door het aanbieden van informatie en hulpmiddelen die de consument onder andere helpen bij keuze van aankoop, en van achtergrondinformatie die men niet in de winkel aantreft. De website is een aanvulling op de bestaande kanalen. Conceptontwikkeling en aansturing vanuit HEMA (ontwikkeld door Sengers en Magnus).

 << Back
Crossmediale school campagne
Ontwerp campagne & instore materiaal

Het doel was om meer bekendheid te geven aan het HEMA school assortiment, traffic te generen naar de winkel en de doelgroep te enthousiasmeren voor een vakantiebaantje. De school brochure werd ondersteund met een online campagne dmv een website met spelletjes, screensavers en andere leuke downloadable 'goodies’. Met het spelen van het online HEMA memoryspel maakte je bovendien kans om een mooie prijs te winnen. De campagne werd aangevuld met etalage- en instoremateriaal, vanen en boomerang free-cards.

 

Website met games, screensavers, goodies en online memoryspelInstore communicatie materiaal: o.a. etalages, vanen en boomerang-cards

<< Back
Instore communicatie
Ontwerp divers communicatie materiaal

Etalage en instore-actie signing.

 etalage panelen en t-shirtsEtalagesKoofstroken<< Back