Gall & Gall is een drankenspeciaalzaak waar je terecht kunt voor advies, uitstekende service en een verassend en uitgebreid assortiment dranken. Met inmiddels meer dan 540 winkels is Gall & Gall marktleider van Nederland.

Gall & Gall

Ontwerpen van verpakkingslijn
Gall & Gall Landenwijnen

De uitstraling moest jong, fris, modern en toegankelijk zijn. Geschikt voor een breed publiek, met een opvallende uitstraling. Propositie: goede prijs-kwaliteit verhouding.

Wij hebben een modern vormgegeven verpakkingslijn ontwikkeld waarbij de heldere, basic vormgeving dominant is, gebruik makend van dito kleurgebruik. Het in één oogopslag duidelijk uit welk land de wijn komt; er is gekozen voor duidelijke visuele herkenning d.m.v. een geabstraheerde landkaart op het etiket. De biologische varianten zijn duidelijk onderscheidend maar in lijn zijn met de rest van de serie. Het ontwerp is onderdeel van de serie Landenwijnen die voor Gall & Gall is ontwikkeld.

 

<< Back
Ontwerp van wijnetiketten
Vin de Pays en Vin de Table

De uitstraling moest basic, modern en toegankelijk zijn. Geschikt voor een breed publiek.
Propositie: voordelige basiswijn.
Het etiket is heel basic vormgegeven; heeft een een opvallende, moderne uitstraling waarbij de typografie dominant en krachtig is. WYSIWYG (what you see is what you get)


 

<< Back
Restyle Actienieuws
Interne communicatie

Actienieuws werd door zijn te zakelijke uitstraling voornamelijk praktisch gebruikt. De doelstelling was om bekendheid en/of kennis van acties en veranderingen in de winkels te communiceren en het enthousiasmeren van de medewerkers voor de komende acties.  Wij hebben een visuele aantrekkelijke en overzichtelijke ‘infokrant’ ontworpen waarbij het enthousiasmeren van de Gall & Gall medewerkers voorop staat. Het heeft een kleurrijkere uitstraling gekregen, de vaste rubrieken zijn duidelijker afgebakend en de fotografie is overzichtelijker.


<< Back
Ontwerp van Bag-in-Box
Gall & Gall Landenwijnen

De uitstraling moest jong, fris, modern en toegankelijk zijn. Geschikt voor een breed publiek, met een opvallende uitstraling. Ideaal bij de picknick in het park. Het ontwerp is onderdeel van de serie Landenwijnen die voor Gall & Gall is ontwikkeld.

bag in box gall en gall

<< Back
Ontwerp van Topselectie boek
plus ontwikkelen beeldtaal

Het ontwikkelen van Topselectie boek voor Gall & Gall, waarbij de doelstelling was om bijzondere dranken (hoger segment) op een toegankelijke manier onder de aandacht te brengen. In dit Topselectie staan de dranken vermeld met achtergrondinfo en tips waarbij deze dranken te drinken. Het resultaat is een visueel aantrekkelijk inkijkboek met kwalitatieve uitstraling voor op de ‘wijntafel’ in de winkels. Het boek wordt ook aan de 50 grootste klanten verstuurd. In het boek is een duidelijke indeling is gemaakt (o.a. middels iconen) op geur, kleur, smaak en land van herkomst.

 

Picto's

<< Back