STUDIO F.

 

STUDIO F. is een no-nonsense ontwerpstudio. Wij helpen opdrachtgevers duidelijk te communiceren in een continu veranderende wereld. Gebruikmakend van diverse media en met behulp van een goed doordacht en krachtig ontwerp.

 

Onderzoek, analyse en strategie zijn belangrijke tools voor ons creatieve proces. We stellen vragen, stellen de feiten vast en nemen de tijd om te luisteren. Hoe duidelijker het doel des te beter het resultaat.

 

Onze werkwijze is altijd dezelfde maar de uitkomst is nooit gelijk. Iedere opdracht is namelijk anders en heeft zijn eigen doel. Dit vereist een aanpak waarbij vorm de functie volgt en niet andersom. Design moet direct communiceren; de boodschap is het belangrijkst.

 

Wij zijn zeer betrokken en vinden een goede interactie belangrijk. Dit levert niet alleen een goede samenwerking op, maar leidt uiteindelijk tot het beste resultaat.

 

STUDIO F. werkt samen met een aantal externen en heeft een netwerk aan fotografen, illustratoren, webbouwers en andere professionals om zich heen die, wanneer nodig, ingeschakeld kunnen worden.

DISCIPLINES.

Visual identity: visuele identiteit & communicatie
Art direction, conceptontwikkeling & implementatie
Packaging design
Print & publishing design
Web design

ADRES.

Wessel Gansfortstraat 55
1064 NR Amsterdam
T. 020-73 72 669
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.